Profil

HB Kødgros ApS

HB Kødgros ApS er en familieejet virksomhed ejet af Henrik Brandt og søn Frederik Brandt. Virksomheden har over 20 års erfaring, som leverandør af højkvalitets-kødprodukter til restauranter, kantiner, storkøkkener, slagtere, supermarkeder m.m. HB Kødgros ApS er leveringsdygtige i Hovedstadsområdet samt på Sjælland.

Pr. 1. August 2014 opkøbte HB Kødgros ApS slagterforretningen Bjørn Jahn Kød Engros i Kødbyen. Dette har medført, at vi har egne opskærings og pakkelokaler centralt beliggende i Kødbyen, samt at vi kan imødekomme vores kunders krav til specifikke udskæringer m.m.

Distributionen af kødet foregår i vores egne topmoderne kølebiler, således at vi kan garantere vores kunder friske fødevarer, hvor kølekæden ikke bliver brudt. Samtidig kan vi sikre os at yde den bedst mulige service ude hos kunden. Desuden har vi store lagerfaciliteter hos Superfrost Sjælland i Regstrup, hvilket gør os i stand til at købe store partier af gangen, således at vi kan tilbyde vores kunder de mest konkurrencedygtige priser.

Vi er otte fuldtidsansatte, som hver i sær arbejder knaldhårdt for at give vores kunder den bedste service. Vores medarbejdere har lang anciennitet i virksomheden samt i branchen og er dermed meget bevidste om kundernes præferencer og behov.

Vision

At tilbyde vores kunder højkvalitets-kødprodukter til konkurrencedygtige priser samt at indgå i tætte kunderelationer med service i højsædet.