Sortiment

Svinekød:

HB Kødgros ApS markedsfører og sælger hovedsageligt højkvalitet dansk svinekød. Vi tilbyder alle former for udskæringer lige fra skank til mørbrad. Vi vil aldrig gå på kompromis med kvalitet og da det danske svinekød er det bedste og mest smagsfulde på markedet er det selvsagt dansk svinekød vi tilbyder vores kunder. Specialprodukter indenfor svinekød kan ligeledes fremskaffes med relativt kort varsel.

Oksekød:

Det er for os magtpåliggende at vælge de dygtigste leverandører af oksekød, således at vi kan tilbyde det mest ensartede og kvalitativt bedste produkt til vores kunder.

HB Kødgros lagerfører oksekød fra hele verden. Det være sig fra Australien, Europa, Sydamerika, USA og Danmark. Vi håndplukker de bedste oksekødprodukter fra hele verden, således at vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder det ønskede produkt.

Specielt oksekødet fra Australien og USA er af mange udpeget til at være det bedste oksekød i verden, og ønsker man f.eks. at servere bøffer i verdensklasse er oksekød fra disse lande særdeles velegnet.

Vores danske oksekødsprodukter er særligt udvalgt og sorteret efter kvalitet, således at vi kan tilbyde det bedste danske oksekød. Ligeledes er alt vores hakkede oksekød af dansk eller tysk oprindelse for at sikre den højeste kvalitet i vores hakkekød.

Kalvekød:

HB Kødgros ApS markedsfører og sælger hovedsageligt dansk og hollandsk kalvekød. Holland har i en længere årrække været garant for god kvalitet specifikt inden for kalvekød og vores danske udvalgte kalvekød er smags og mørhedsmæssigt helt i top.

Fjerkræ:

Vores fjerkræsudvalg stammer hovedsageligt fra Danmark og Frankrig. Vi sælger langt de fleste fjerkræsprodukter både ferske og frosne.

Lammekød:

Alt vores frosne lammekød er fra New Zealand. New Zealand er qua de klimatiske forhold og store græssletter det ideelle sted til opdræt af lam. Dette betyder, at lammet bliver utrolig næringsrigt samt at mørhed og smag er i top. Herudover sælger vi også fersk lam fra Irland og Danmark.

Pålæg:

HB Kødgros ApS lagerfører og sælger et bredt udvalg af pålægs og charcuterier-produkter. Vi benytter os af flere forskellige leverandører for at sikre os at vi kan tilbyde vores kunder de bedste pålægsvarer på markedet.

Økologi:

HB Kødgros APS er fra den 19 marts 2008 blevet godkendt til opbevaring, markedsføring og salg af emballerede økologiske fødevarer. Vi kan som udgangspunkt skaffe økologiske produkter inden for de fleste af ovenstående produktkategorier. Dette indebærer dog, at vi ved dette i god tid.